Man til Fre fra kl.5 - 22 samt Lør, Søn og helligdage fra kl.7 - 20 - Receptionens åbningstider Man, Tir fra kl.8 - 12 og 14 - 20 - Ons, Tor 8 - 12 og 14 - 15 - Fre fra kl.8 - 12 - Lør & søn lukket

Personlig træning

En af vores spidskompetencer. Nok noget af DK´s bedste personlige træning. Over 25 års erfaring. Stort set alle der prøver, vælger at fortsætte. Personlig træning er meget oppe i tiden, og man kan optimere sine træningsresultater og få vist de korrekte teknikker. Men også lære at intensitet er meget vigtig, og din træner vil hele tiden motivere dig til dit bedste. Ring evt og hør nærmere.

Team Fitness One

Dette team er for folk der har længere varende ambitioner, og savner et fællesskab at dele deres interesse med. Typisk folk der vil komme i rigtig god form, og for hvem træning allerede er en livstil. Vi har en månedlig fællestræning, hvor vi kører en hård fællestræning og lærer en masse. Du får styr på både kost og træning, og du vil blive fedtmålt hver 14. dag. Endvidere har vi en facebook side hvor vi deler opskrifter, ideer etc

 

Børnetræning

Vi har åbnet op for børnetræning hver mandag-tirsdag i tidsrummet 14-17 og lørdage 9-12, hvor børn i aldersgruppen 12-15 år kan træne på samme måde som de voksne. De får deres eget program og vil være under opsyn. Dette koster 125 kr/mdr over PBS.

 

Genoptræning

Vi har mange års erfaring med genoptræning, også i sammen arbejde med læger, kiropraktorer og fysioterapeuter.
Kontakt os og få en snak om dine muligheder.

 

Kostplaner

Kostplaner laves ud fra din nuværende kost. En kostplan hos os betyder, kostplan + 4 fedtprocentsmålinger så vi ved hvad af kostplanen virker, og kan justeres hvis der skulle være problemer eller specielle mad ønsker.
Kostplan og 4 målinger koster 600 kr.

Kostplanerne er simple, og “nemme” at følge. Hver uge bliver man kontrolleret og motiveret. Der er hele tiden øje med at fremskridtene er som forventet, ellers ændres på tingene. Derfor ender man altid op med et godt og flot resultat.

 

Vægttab

Har du motivationen, har vi alle redskaber der skal til for at du taber dig. Som du kan læse under ”8 – ugers forløb” og under ”Kostplan” er der flere måder at gøre dette på. Det vigtigste er et vi snakker livsstilsændring og ikke ”kur”.
Vores erfaring med vægttab er at 90 % ændrer deres livsstil, og derfor har et vedvarende vægttab.

Her er blot nogle få af vores mange resutater. De fleste er opnået på ca 8 uger, eller startet som 8-ugers forløb og forlænget:

claus H 27-8-201620170819_ny

83 f7oto fo89to fot9o fot44o fotddo foto

 

Menu